+302281075161 - +306944295624

Αυτοματισμοί – ΚΝΧ

Πόσο σημαντικό είναι για μια οικία ή μια επιχείρηση να μπορεί να διαθέτει συστήματα ελέγχου που μπορούν να ρυθμίζουν αυτόματα τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό, το φωτισμό ή οποιαδήποτε άλλη απαραίτητη συσκευή ώστε να επιτυγχάνει τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση αλλά κυρίως να δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για όσους βρίσκονται εκεί;

Πόσο εξυπηρετικό θα ήταν να υπάρχουν αυτόματα συστήματα διαχείρισης νερού για τον κήπο ή την πισίνα σας; Και πόση ασφάλεια θα νιώθατε αν γνωρίζατε πως κάθε σύστημα ασφάλειας στο χώρο σας δουλεύει άψογα ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιτήρηση, τον συναγερμό, την πυρανίχνευση ή την αυτόματη κατάσβεση;

Οπότε, στην ερώτηση «Τι σημαίνει KNX;» η απάντηση είναι όλα τα παραπάνω οφέλη. Τα συστήματα και οι αυτοματισμοί KNX (από την λέξη Konnex που σημαίνει σύνδεση) είναι ένα παγκόσμιο πρότυπο για κτιριακούς αυτοματισμούς που συμμορφώνεται απόλυτα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πιστοποιεί την ποιότητα των αυτοματισμών που εγκαθίστανται.

Το ΚΝΧ είναι ένα φιλικό και ασφαλές για τον χρήστη σύστημα που του επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο κάθε έξυπνο σπίτι ή την έξυπνη επιχείρηση που διαχειρίζεται. Ειδικότερα, είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, κατάστημα ή εστιατόριο, όπου η άψογη και έγκαιρη εξυπηρέτηση πελατών είναι ίσως ο πιο βασικός παράγοντας επιτυχίας, οι αυτοματισμοί KNX επιτρέπουν να φροντίζετε κάθε λεπτομέρεια που είναι σημαντική για τους πελάτες σας.

Την τεχνολογία ΚΝΧ υποστηρίζουν και χρησιμοποιούν πλέον εκατοντάδες κατασκευαστικές εταιρίες, με περισσότερα από 40.000 πιστοποιημένα μέλη ανά τον κόσμο δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο δίκτυο τεχνολογίας στον πλανήτη!

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένο μέλος του δικτύου ΚΝΧ ώστε να εξασφαλίζει για σας την καλύτερη ποιότητα συμβατών προϊόντων σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που απαιτείται για την εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων κτιριακού ελέγχου που θα δώσουν αληθινή αξία στο ακίνητό σας.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι αυτοματισμοί KNX μπορούν να σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και ελευθερία, κάντε κλικ εδώ.

Προγραμματίστε μια τεχνική επίσκεψη.

Διαθέτουμε συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία και κατάλληλα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό

Επικοινωνήστε μαζί μας
Back to top