+302281075161 - +306944295624

Φωτοβολταϊκά

Είτε για ιδία χρήση, είτε ως επένδυση, τα φωτοβολταϊκά θεωρούνται μια ιδιαίτερα ασφαλής και σίγουρη λύση για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ συγκεντρώνουν την ηλιακή ενέργεια που η χώρα μας ειδικά προσφέρει σε αφθονία και μέσα από ειδικές ηλιακές κυψέλες, μετατρέπουν το φως απευθείας σε ηλεκτρισμό.

Από τεχνικής πλευράς, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται συνήθως από τα εξής: Φωτοβολταϊκά πάνελ (κρυσταλλικής μορφής ή λεπτού υμενίου), μετατροπέα (που μετατρέπει το συνεχές ρεύμα [DC] σε εναλλασσόμενο [AC]), βάσεις στήριξης και έναν ηλεκτρολογικό πίνακα.

Όσο για τα οφέλη των φωτοβολταϊκών, τα κυριότερα περιλαμβάνουν:

  • Μηδενική ρύπανση
  • Μηδενικός θόρυβος
  • Μικρό κόστος συντήρησης
  • Μεγάλη διάρκεια αντοχής
  • Εύκολη εγκατάσταση

Στην Ελλάδα πλέον τα φωτοβολταϊκά θεωρούνται από τις πιο ελκυστικές και προσοδοφόρες επενδύσεις καθότι εξασφαλίζει μια μακροπρόθεσμη και σταθερή, μηνιαία πηγή εισοδήματος και εγγυάται κέρδη για τουλάχιστον 20 χρόνια, ενώ δεν απαιτεί καμία απασχόληση εργατικού δυναμικού. Κοινώς, πρόκειται για ένα επιχειρηματικό πλάνο που δεν απαιτεί ούτε προσωπική εργασία, ούτε τη διαρκή παρουσία του επιχειρηματία ή την εποπτεία του χώρου. Είναι ένα παθητικό εισόδημα το οποίο αξίζει κανείς να εξετάσει.

Αν σκέφτεστε λοιπόν να κάνετε μια επένδυση σε φωτοβολταϊκά και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, στη VTEC μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Προγραμματίστε μια τεχνική επίσκεψη.

Διαθέτουμε συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία και κατάλληλα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό

Επικοινωνήστε μαζί μας
Back to top